Μαθήματα ιστιοπλοΐας

Τα μαθήματα αφορούν δράση της Ιστιοπλοϊκής Ομάδας του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά δεν είναι σχολή ιστιοπλοΐας που παρέχει δίπλωμα. Η προσέγγιση είναι με 2-3 γενικά θεωρητικά σεμινάρια και 2 τουλάχιστον μαθήματα με το σκάφος.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σκάφος της κατηγορίας J24. Μετά το πέρας της δράσης μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα και στο πρόγραμμα εντατικών προπονήσεων είτε για ψυχαγωγικούς είτε για αγωνιστικούς σκοπούς. Η πρώτη συνάντηση, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα θεωρητικό σεμινάριο και η οργάνωση των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρακτικά μαθήματα, θα γίνει στις 7/02/2020 και ώρα 19:00 με 20:00 στo Αμφιθέατρο Α στο CSD.

Γενικές πληροφορίες για τα πρακτικά μαθήματα
Ενδυμασία: Συστήνεται να έχετε αδιάβροχα ή αντιανεμικά ρούχα και παπούτσια που δε γλιστράνε όπως παπούτσια θαλάσσης ή πρόχειρα αθλητικά. Κολάν και φούτερ είναι μια καλή λύση.
Καιρικές συνθήκες: Τα μαθήματα στο σκάφος θα περιλαμβάνουν ή όχι βόλτα στη θάλασσα ανάλογα με τον καιρό. Συνεπώς κάθε φορά θα ενημερώνεστε 1-2 μέρες πριν, ανάλογα με την πρόγνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις απορίες σας θα δοθούν στην πρώτη συνάντηση.

Για να λαμβάνεται ενημερώσεις σας προτείνουμε να γραφτείτε στο mailist list της ομάδας εδώ: https://www.cc.uoc.gr/mailman/listinfo/uocsailing-list